Van den Bosch Transporten

Erp

Van den Bosch Transporten

Concepting en inkoopbegeleiding herhuisvesting

 

 

De projectomschrijving 

Geïnspireerd door een project voor Unilever in Schaffhausen (Zwitserland) kregen wij de vraag van Van den Bosch om een nieuw ontwerp te maken voor hun hoofdkantoor in Erp. Het ging hierbij voornamelijk om het opfrissen van de huidige inrichting, waarbij efficiënt gebruik van huidige middelen voorop stond. De nieuwe huisvesting moest een motivator zijn voor het meebewegen met de omgeving van het bedrijf; gericht op ‘open’ en ‘efficiënt’. 

 

Onze rol:

Als Conceptdenker bij newDirections hebben wij voor Van den Bosch een nieuw huisvestingsconcept ontwikkeld, het ontwerp, en de inkoopbegeleiding verzorgd om te komen tot de nieuwe inrichting. De feitelijke inkoop en bouwbegeleiding deed Van den Bosch in eigen beheer. In het nieuwe concept zijn een aantal ruimten letterlijk open gebroken, is de ontvangst meer open geworden en is de omgeving van het bedrijf door toepassing van visuals van buiten naar binnen gehaald.

 

In een tweede fase werd de oude 'melkfabriek' met een nieuwe concept gerevitaliseerd tot een experience-centre voor Van den Bosch Transporten.

 

Feiten:

4000 m2 kantoorruimte

123 werkplekken

1 ontvangstruimte

1 wachtruimte/ lounge/ overleg

1 vergaderruimte

4 spreekkamers

 

 

Start: juni 2011

Eind: maart 2015

WERK

 

 

 

 

 

We gebruiken ons hart en onze passie om elk project zo goed mogelijk te laten slagen, en we stoppen niet totdat we daar zijn.

 

De totale lijst van opdrachtgevers is groot. Veel staan er onder "Opsomming Referenties". Voor meer info of diepgang over opdracht en uitvoering, bel of mail gerust!