Unilever Zwitserland

Schaffhausen

Unilever Supply Chain Company AG

Huisvesting, Concepting, Facilitair Plan en Verhuizing

 

 

Projectomschrijving

Unilever wil in Schaffhausen een werkomgeving creëren waarin een compleet nieuw internationaal team, met diversiteit aan culturele achtergronden zich thuis voelt. Na Unilever Nederland BV, geldt ook hier het concept werkplaats, ontmoetingsplaats en inspiratiebron. newDirections neemt hier het totale proces op zich en weet een werkomgeving neer te zetten die in lijn ligt met de company statement. Veel aandacht voor ontmoeten, in de bar, pub of Le Bistro met kookeilanden. Speelse open werkplekken, verdeeld in zones per team. Er zijn veel faciliteiten voor informeel overleg, vergaderen en presenteren. De complete kantoorvloer is gestoffeerd met een op verschillende manieren terugkomend patroon Perzische tapijten van 6 bij 6 meter.

 

Onze rol:

Onze rol als Conceptdenkers, Interieurarchitect en Projectleider vanuit newDirections bestond uit het opstellen van  het Programma van eisen, facilitair plan en het uitvoeren van organisatieadvies, projectmanagement, budgetbewaking, werkomgevingsconcept, interieurontwerp, inkoop, verhuizing.

 

Feiten:

3500m2 kantoorruimte

150 werkplekken/200 medewerkers

6 vergaderruimtes

Auditorium

Plein pub / Plein beach

Bar ‘Zentral’

bedrijfsrestaurant en kookeilanden ‘Le bistro’

6 archiefboxen

2 serverruimtes

 

In samenwerking met:

Architect exterieur Hofer kick architecten

Bouwmanagement, Oogster + Partner

Fotograaf, Edsard Vegter

 

Start: februari 2007

Oplevering: december 2008

WERK

 

 

 

 

 

We gebruiken ons hart en onze passie om elk project zo goed mogelijk te laten slagen, en we stoppen niet totdat we daar zijn.

 

De totale lijst van opdrachtgevers is groot. Veel staan er onder "Opsomming Referenties". Voor meer info of diepgang over opdracht en uitvoering, bel of mail gerust!