Unilever Benelux

Rotterdam

Unilever Benelux Rotterdam

Herhuisvesting en Concepting bedrijfsproces ondersteunende omgeving

 

 

Projectomschrijving 

De missie van Unilever is vitaliteit toevoegen aan het leven. Deze company statement moest in de nieuwe huisvesting voelbaar zijn. Geen kantoor, maar een werkplaats, ontmoetingsplaats en inspiratiebron.

Met het concept team is hard gewerkt aan een werkomgeving waarin de dynamische en creatieve bedrijfscultuur goed tot zijn recht komt. Informeel, rommelig en eigenzinnig met  ruimte voor vrije communicatie, teamwerk en flexibiliteit.De nieuwe werkomgeving is open, en heeft de logica van een stad met straten, pleinen en  huizen. De stad en straten hebben een corporate uitstraling waarin de wereld van de consument terug komt. Voor de huizen is inspraak van de teams geweest, binnen bepaalde richtlijnen, om een voor hun team optimale werkplek te creëren. De 12 pleinen met keukens vormen de ontmoetingsplekken, waar kijken, voelen, ruiken en proeven belangrijk is.

 

Onze rol:

Binnen de Projectmanagementrol vanuit newDirections verantwoordelijk voor Programma van eisen, projectmanagement, budgetbewaking, facilitair plan, werkomgevingsconcept, interieurontwerp, inkoop, verhuizen.

 

Feiten:

14000m2 kantoorruimte ‘deBrug’

4000m2  kantoorruimte ‘deKade’

1000    werkplekken

17      vergaderruimtes

12      multiboxen en 19 Facility corners

16      telefooncellen

12      creative kitchens

Theater café

personeelswinkel

 

In samenwerking met:

Architect exterieur; JHK Architecten

Interieurarchitect; Vos interieur

Fotograaf; Roos Aldershoff

 

Start: april 2003

Oplevering: juni 2005

WERK

 

 

 

 

 

We gebruiken ons hart en onze passie om elk project zo goed mogelijk te laten slagen, en we stoppen niet totdat we daar zijn.

 

De totale lijst van opdrachtgevers is groot. Veel staan er onder "Opsomming Referenties". Voor meer info of diepgang over opdracht en uitvoering, bel of mail gerust!