Theater Diligentia

Den Haag

Theater Diligentia

Herhuisvesting en kantoorconcept

 

Projectomschrijving:

De verbouwing van theater Diligentia in Den Haag was in het najaar 2003 al geruime tijd aan de gang. Het gebouw werd gerenoveerd in een gecombineerde oude-nieuwe stijl. Maar het theater kon niet draaien zonder een goedlopend back-office proces. De programmamakers, technici, communicatiedeskundigen, secretaresses,  waren gewend te werken waar in het gebouw maar een plekje te vinden was. Na de verbouwing van het theater moesten zij een nieuwe werkplek krijgen. Er is een nieuw kantoorconcept gepresenteerd nadat de behoefte in een brainstormsessie was gepeild. De medewerkers werden enthousiast van hun nieuwe werkomgeving bestaande uit één grote ruimte met flexibele werkplekken, koffietafel, zitje, bulletinbord, vide en oude posters van theatervoorstellingen aan de muur. Inrichtingselementen werden uitgekozen – conform de bouwstijl van het theater – in een combi van nostalgie en fris/modern. Daarnaast werd de sfeer van het theater in de kantoorruimtes herkenbaar gemaakt.

De nieuwe werkomgeving bracht naast een vernieuwde inrichting ook een andere manier van werken met zich mee. De medewerkers zijn in dit proces begeleid en ondersteund.

 

Mijn rol als Procesmanager en Projectleider vanuit newDirections bestond uit het Organiseren van brainstormsessie, afstemmen met bouw, inrichting en ICT, nieuw kantoorconcept, inrichten kantooromgeving en directieruimtes, ICT-infrastructuur- hardware en –software, coördineren verhuizing, advies over manier van werken in open ruimte.

 

Feiten:

Start project:        08-10-2003

Einde project:        11-10-2004

WERK

 

 

 

 

 

We gebruiken ons hart en onze passie om elk project zo goed mogelijk te laten slagen, en we stoppen niet totdat we daar zijn.

 

De totale lijst van opdrachtgevers is groot. Veel staan er onder "Opsomming Referenties". Voor meer info of diepgang over opdracht en uitvoering, bel of mail gerust!