Den Haag City Marketing

Den Haag

Den Haag Marketing

Herhuisvesting en Concepting

 

Projectomschrijving: 

Eén van de gronden van de verhuizing was de wens om meer transparant en open te werken, om de onderlinge samenwerking te versterken. De nieuwe locatie, in het centrum van de stad, is perfect voor Den Haag Marketing. Dicht bij het gemeentehuis en de klant. Deze dynamische organisatie vraagt om een werkomgevingsconcept met veel mogelijkheid tot ontmoeten en exposure. Dit kan allemaal op de inspirerende doorgaande (marketing)route, die door het pand is gemaakt. Hierin liggen zones voor exposeren, media, ontvangen, ontmoeten, overleggen etc. Een bonte verzameling van ‘Haagse” uitingen voelen als een warme deken. Langs deze route liggen de transparante groepskantoren per afdeling. Recycling was, ook gezien het budget,  een belangrijk thema in de keuze van het meubilair, dat een spannende mix oplevert.

 

In mijn rol als conceptdenker vanuit newDirections

Locatiekeuze, programma van eisen, facilitair plan, projectmanagement, budgetbewaking, werkomgevingsconcept, inkoop, interne communicatie en verhuizing.

 

Feiten:

1250m2 kantoorruimte

64 werkplekken

4 vergaderruimtes

2 concentratiewerkplekken

lunchruimte

2 pantry’s

archiefruimte

lactatieruimte

serverruimte

 

In samenwerking met:

Interieurarchitect Urban IA

Fotograaf Ton Oosterhout

 

Start: januari 2008

Oplevering: mei 2009

WERK

 

 

 

 

 

We gebruiken ons hart en onze passie om elk project zo goed mogelijk te laten slagen, en we stoppen niet totdat we daar zijn.

 

De totale lijst van opdrachtgevers is groot. Veel staan er onder "Opsomming Referenties". Voor meer info of diepgang over opdracht en uitvoering, bel of mail gerust!