Buren legal 2008

Den Haag

Buren Van Velzen Guelen

Herhuisvesting en Concepting

 

Projectomschrijving

De wens van opdrachtgever was meer ruimte, geen cellenkantoor, goede ruimte voor  archief. De keuze viel op het pand aan de Johan de Wittlaan, dat van binnen en buiten gemoderniseerd moest worden. De nieuwe riante entree met ontvangstruimte is met haar rode kleur uitnodigend, goed herkenbaar en gastvrij. In het werkplekconcept is gekozen voor kantoren, voor het werken met een hoge mate van concentratie en privacy, afgewisseld met werkplekken in de open ruimte. De deuren van de kantoren staan zo veel mogelijk open, welke zijn voorzien van thematische visuals.Collega’s ontmoeten elkaar bij de pantry’s en in het bedrijfsrestaurant. De vergaderruimtes liggen voor een groot deel op de begane grond en éen per verdieping. Er is tevens een fraaie bibliotheek gerealiseerd.

 

In mijn rol als conceptdenker vanuit newDirections:

Locatiekeuze, organisatieadvies, programma van eisen, facilitair plan, projectmanagement, budgetbewaking, werkomgevingsconcept, exterieur - interieurontwerp, inkoop, interne communicatie, verhuizing.

 

Feiten:

3660m2 kantoorruimte

90 werkplekken

7 vergaderruimtes

4 pantry’s met zitje

6 servicecorners ( printen etc. )

bedrijfsrestaurant

serverruimte

brandvrije archiefruimte

 

In samenwerking met:

Procesmanagers van newDirections

Interieurarchitect, Vos interieur

Bouwmanagement, DVP

 

Start: juli 2007

Oplevering: november 2008

WERK

 

 

 

 

 

We gebruiken ons hart en onze passie om elk project zo goed mogelijk te laten slagen, en we stoppen niet totdat we daar zijn.

 

De totale lijst van opdrachtgevers is groot. Veel staan er onder "Opsomming Referenties". Voor meer info of diepgang over opdracht en uitvoering, bel of mail gerust!