Arboned - 365

Utrecht - Landelijk

365

Rebranding : vertaling merkwaarden en -beleving naar nieuw Werkomgevingsconcept

 

 

Projectomschrijving 

365 (een krachtenbundeling van ArboNed, KeurCompany en Zin) betrok newDirections bij de plannen van hun nieuwe merklancering: 365. In mijn rol vanuit vorige werkkring als conceptdenker de kernwaarden én de merkuitgangspunten van 365 vertaald naar een geheel nieuw werkomgevingsconcept.  

 

Facilitaire vertaling van een nieuw merk

Tot in de kleine details is het servicekantoor in Utrecht en de buitensigning op de panden van 365 in een hele korte tijd aangepast om de verrassing van de merklancering compleet te maken. Van een nieuwe entree, een passende inrichting van de algemene ruimten, de verzorgingsmiddelen bij de sanitaire ruimtes, de nummering van de ruimtes, de koffievoorziening, de wachtruimten, het restaurant en ook het cateringconcept. Dit resultaat was mogelijk door leveranciers te selecteren die met hetzelfde enthousiasme en gedrevenheid aan dit proces hebben deelgenomen. Alles in een fit met 365; basic, puur, warm en huiselijk en mensgericht.

Door de fit tussen facilities en de visie van 365 kunnen zowel de medewerkers als de gasten van 365 écht beleven waar het merk voor staat. Deze merkbeleving door facilities komt ten goede aan de uitstraling en positionering van het nieuwe merk.

 

Resultaat: een up-to-date afdeling Facilities, een vernieuwd Hospitality concept en een Inrichtingsmasterplan, waarin de kernwaarden en de merkuitgangspunten van 365 centraal staan.

 

In mijn rol als conceptdenker vanuit newDirections:

Projectleiding, Concepten,  begeleiding Interieurontwerp en -Vormgeving, PVE’s, Inkoop en implementatie van het geheel.

 

Feiten:

1 Servicekantoor

8 vergaderruimten (Servicekantoor)

26 hoofdlocaties

50 spreekuurlocaties

1400 werknemers

 

 

Start: december 2010

Oplevering: april  2011

WERK

 

 

 

 

 

We gebruiken ons hart en onze passie om elk project zo goed mogelijk te laten slagen, en we stoppen niet totdat we daar zijn.

 

De totale lijst van opdrachtgevers is groot. Veel staan er onder "Opsomming Referenties". Voor meer info of diepgang over opdracht en uitvoering, bel of mail gerust!