Achmea

Landelijk

Achmea Facilitair bedrijf

Anders Werken, HNW en Grenzeloos Mooi Werken

 

Projectomschrijving 

Gedurende een groot aantal jaren vanuit een interim-rol veel processen en projecten opgezet en begeleid waar het ging om de fit tussen de organisatie en de huisvesting. Het betreft hier projecten binnen alle merken van Achmea, waaronder (destijds) Zilveren Kruis, Avero, FBTO, Groene Land Verzekeringen, Centraal Beheer, Staal Bankiers en Woonfonds Hypotheken.

 

Met name op de hoofdlocaties waren dit projecten die enerzijds waren ingestoken door de fit mert de organisatie, anderzijds uit een oogpunt van kostenoptimalisatie en effectief ruimtegebruik.

 

Centraal Beheer Achmea heeft op haar Campus in Apeldoorn een drietal kantoren en een Ontmoetingsgebouw gerealiseerd waarmee tegelijkertijd een start werd gemaakt met het concept “Het Nieuwe Werken” binnen de divisie Directe Distributie (dDD). Achmea noemt dit “Grenzeloos Mooi Werken” (GMW). 

 

Start: juni 1996

Einde: medio 2012

WERK

 

 

 

 

 

We gebruiken ons hart en onze passie om elk project zo goed mogelijk te laten slagen, en we stoppen niet totdat we daar zijn.

 

De totale lijst van opdrachtgevers is groot. Veel staan er onder "Opsomming Referenties". Voor meer info of diepgang over opdracht en uitvoering, bel of mail gerust!