Interieur 2016: Groter en Beter!

03 april 2016

De inrichting van een kantoor is medebepalend voor de wijze waarop mensen zich binnen dat kantoor voelen. Indien je op de hoogte wil zijn van de laatste trends is het goed om beurzen en evenementen te bezoeken waar de laatste trends te zien zijn. Interieur in Kortrijk te België is zo’n evenement waar je dat goed kunt doen. Leuk aan dit soort beurzen is dat je juist goed de combinatie kunt zien tussen de trends in een breder perspectief (economie, sociologie, techniek) en de vertaling met meubilair. Een mooi moment om eens te zien wat er de komende tijd hot en happening zal zijn binnen interieurland en hoe we dat kunnen vertalen naar kantoorgebouwen.

 

Interieur in Kortrijk zit vol verrassingen
Het evenement in Kortrijk beleeft in oktober haar 48ste editie. Onderdeel daarvan zijn zeven special guests die elk hun eigen projectkamer inrichten om vooruit te kijken op de toekomst. Daarnaast zal de editie van ook dit jaar zich niet beperken tot het terrein bij de beurs, maar uitspreiden naar de stad. Daarnaast zal er constant iets te beleven zijn. Overdag op de diverse terreinen en 's avonds in de speciaal ingerichte bars en restaurants. Curator Lowie Vermeersch verklaart hiermee de naam van het nieuwe concept: “A Biennale in the city, a city in the Biennale”.

 

Een vol en interessant programma
Als je kijkt naar het programma, zie je dat je geen moment hoeft te vervelen. Er zijn naast de verschillende locaties in de stad die je kunt bezoeken als onderdeel van het evenement namelijk meer dan 300 internationale exposanten op de expo. Naast de exposanten kun je verschillende tentoonstellingen zien en draaien er documentaires. Kortom; genoeg om je minimaal 1-2 dagen mee bezig te houden. Zeker als je niet wil beperken tot het evenement, maar ook nog wat van de stad wil zien.

 

Gaat het zien
Er zijn diverse opties om Interieur 2012 te bezoeken. Je kunt er een dagje heen....... of een paar dagen en je bezoek combineren met een hotel om optimaal gebruik te kunnen maken van wat Interieur 2012 je te bieden hebt. Als ze waarmaken wat ze beloven moet het een mooi kleinschalig evenement worden van hoog niveau. Voor meer informatie, zie de website van Interieur of boek hier je tickets.