'Laat je plekje even zien' op newnews.nl

27 juli 2010

Het is soms erg leuk om bij iemand anders naar binnen te kijken. Gewoon vanuit nieuwsgierigheid of om wat inspiratie op te doen. Wij willen mensen prikkelen om na te denken over hun eigen werkomgeving. Om te bedenken of ze zich prettig voelen in die werkomgeving en waarom dat wel of niet zo is. Maar ook om hier vervolgens iets aan te doen. Daarom organiseren wij 'Laat je plekje even zien'.

 

Bekijk hier de inzendingen van 'Laat je plekje even zien'.

 

Laat je plekje even zien

Met 'Laat je plekje even zien' willen we de werkende mens een kijkje geven bij andere werkende mensen. Hoe ziet de werkomgeving van een Nederlander eruit? In wat voor een soort omgevingen werken mensen, of zouden ze willen werken? Wat voor een soort werkplekken zijn er en hoe zijn die ingericht? We denken bij een werkplek snel aan een bureau, stoel en computer, maar er zijn natuurlijk veel verschillende soorten werkplekken.

 

Alle werkplekken zijn welkom

Een magazijnmedewerker heeft een werkplek, maar ook een arts of een schipper. Wat weet jij van die werkplek, weet jij hoe die werkplek er uit ziet? Met 'Laat je plekje even zien' willen we jullie inzicht geven in die verschillende werkplekken en waar mogelijk met dat inzicht prikkelen om die werkplek waar mogelijk beter te maken.

 

Upload je foto

Maak dus een foto van je eigen werkplek, met of zonder rommel, mooi of lelijk, inspirerend of niet, buiten of binnen, aan wal of op het water. Upload je foto's, vraag aan familie en vrienden om dat ook te doen. 

 

Upload hier je foto's.