Hoger salaris door slim onderhandelen

22 september 2010

Misschien ken je het wel. Je hebt een jaarlijks evaluatiegesprek en voor dat gesprek denk je nog even snel na over je tactiek waarmee je het gesprek ingaat en gaat onderhandelen voor een hoger salaris. Maar alleen als je dat verdiend hebt natuurlijk.... Maar wat moet je nu wel en niet zeggen? Wat moet je doen of juist niet om na het gesprek weg te lopen met een hoger maandsalaris? Soms is dat best lastig en kun je misschien wel wat hulp gebruiken. Hulp is er nu in de vorm van een website, waar salarisspecialist Roel van Winssen zijn ervaringen deel.

 

Eenhogersalaris.nl

De website brengt je 'in 7 stappen naar een hoger salaris'. Van Winssen heeft de website opgesteld naar aanleiding van zijn ervaring als werknemer en vanuit zijn ervaring als eigenaar van  een salarisadministratiekantoor dat voor honderden werkgevers de salarisadministratie verzorgt. Van Winssen geeft 'In 7 stappen naar een hoger salaris' uit in eigen beheer via zijn website www.eenhogersalaris.nl. Vanaf woensdag 22 september om 20.00u kunnen het e-boek en de 9 online video's daar voor € 47,- worden aangeschaft, gedownload en bekeken.

 

Speel het spel

"Onderhandelen over je salaris is een spel, maar dan moet je wel weten wat de spelregels zijn. Het maakt niet uit of je al langer werkt voor een werkgever of er net solliciteert. Als sollicitant heb je de beste mogelijkheden om een fikse salarisverbetering te realiseren" volgens Van Winssen. "Maar vertel niet wat je nu verdient. Ook niet als daarnaar wordt gevraagd."