HET ZAL ME EEN WORST WEZEN...!

11 februari 2022

Soms wel, maar nu even niet, want gezond eten, met wat minder vlees is prima. Maar als je worst eet, neem dan wel van die mooie ambachtelijk worst. Dat is pas echte worst…!

 

Brood

Op brood kregen/krijgen en geven we vaak worst mee. Onbedacht doen we dit vaak snel. En zonder te bedenken wat we echt in die boterham verstoppen. Goed gevulde broodtrommels, Daar gaat het om. Van die ronde plakken vlees voor op brood, rood met witte stippen. De één kiest cervelaat, de ander salami. En dan heb je ook nog snijworst. Weet jij het nog?

De ‘Keuringsdienst van Waarde’ deed weer onderzoek om na te gaan of geleverd is wat geclaimd wordt door de aanbieder en wat aan ons verkocht wordt in reclames. Nu duiken ze in de wondere wereld van ‘Worst’.

 

Kijk de uitzending:

<https://www.npo3.nl/keuringsdienst-van-waarde/10-02-2022/KN_1728322>

 

Doe mij dan maar af en toe zo’n overheerlijk authentiek Italiaans worstje. Maar ook dan moet je wel weten waar je de worst haalt.

Denk ook even aan de parallel met de zaken die we binnen het facilitaire werkveld bieden aan gasten en eindgebruikers en wat we hoe inkopen en/of laten leveren door onze leveranciers. Welke waarde leveren we nu en wat wil die eindgebruiker eigenlijk, en wat is hij onderweg en thuis gewend. Je zult verbaasd zijn van de verschillen.

 

Ik gun ieder bedrijf zijn eigen deskundige ‘worstenmaker’! Of is ‘faciliteitenarchitect’ het goede woord…?

 

Laten we vooral echte waarde en gevoel betrekken bij keuzes in al die unieke dingen die we mogen doen. Geen confectie, maar maatwerk…!

 

Gedachten uitwisselen hierover? Neem contact met mij op voor een goede kop koffie!

 

Meer informatie:

 

Hans GJ Topée

 

Adviseur | Interim- en Veranderleider | Coach | Gids Werkomgevingen-Werken | Vrijdenker van Dewerkplaatsfabriek

Website: www.dewerkplaatsfabriek.nl

E-mail: hans@dewerkplaatsfabriek.nl

Mobiel: + 31 6 50 27 28 28