Het NIEUWE thuiskantoor

28 juli 2010

Het lijkt wel een terugkerend fenomeen te worden op newnews.nl: de thuiswerkplekken. Steeds meer mensen gaan thuiswerken, ingegeven door nieuwe techniek, nieuwe aansturingsvormen, nieuwe huisvesting, die het nieuwe werken mogelijk maken. Maar, dan moet je thuiswerken en dan...? Waar ga je zitten en is die werkplek wel net zo prettig als de plek die je op kantoor had?

 

Steeds worden weer nieuwe thuiswerkplekken ontworpen. In de serie die op newnews.nl ontstaan is zagen we eerder de minimale werkplek en de office POD.

De werkplek die je op bovenstaande foto ziet is gebaseerd op de 'schoolbanken' die je vroeger zag. Bij die kinderwerkplekken kon je alles in 1 keer mooi opbergen door een soort van deksel dicht te doen. Dat geldt ook voor deze werkplek. Het heeft een soort van dubbele ruimte, waardoor je de spullen waarmee je werkt niet steeds op hoeft te bergen, maar wel een mooi tijdelijk tafeltje kunt creëren en niet in de rommel zit. Ideaal voor de thuiswerker die zijn of haar huis netjes wil houden. Zo kun je een mooie werkomgeving inrichting bij jezelf thuis zonder last te hebben van je werk wanneer je dat niet wil.

 

(bron)