Het is echt geen grapje… newnews.nl is online!

31 maart 2010

Wat vind je op newnews.nl? Je vindt artikelen, columns, video's en plaatjes over mensen en hun werkomgevingen. Denk bijvoorbeeld aan een artikel over de moderne vader die meer wil zorgen voor zijn gezin, een artikel over de invloed van open kantoortuinen op de mate van stress bij werknemers, een video over schoonhouden met glas, een column over de werknemer en zijn werkplek, foto's van de werkomgeving van Pixar, of een video over een oma die DJ is. Je kunt ook meedoen aan newnews.nl, daarmee is het van en voor jou als werkende mens of geïnteresseerde van die werkende mens!

 

newnews.nl gaat over mensen in hun werkomgeving, hoe de mens in die werkomgeving functioneert en hoe de werkomgeving daaraan bijdraagt. newnews.nl is niet alleen lezen, maar ook plaatjes kijken over de nieuwste stoel of een werkomgeving van vroeger. Humor op de werkplek is ook belangrijk, dus vindt je op newnews.nl ook grappige filmpjes.

 

Kijk maar eens wat je vindt van de site. Blader vooral eens rond, deel de website met collega's en reageer hier en daar op de artikelen om ons je mening te geven.