De volgende generatie werkplekken

14 juni 2010

'Thuiswerken is hip' schreven we eerder op newnews.nl. Organisaties gebruiken de mogelijkheid om thuis te werken als middel om medewerkers aan zich te verbinden door ze meer vrijheid te bieden om onder andere werk en prive te combineren. Echter, medewerkers die thuis werken geven vaak aan dat ze moeite hebben met onderscheid te maken tussen werk en prive. Een eigen werkruimte dichtbij huis zou een uitkomst zijn.  

 

De OfficePOD

De OfficePOD is een zelfstandige werkruimte met al de benodigde voorzieningen voor een hedendaagse kenniswerker. Je kunt de werkplaats neerzetten bij een medewerker in de tuin en hiermee zorgen dat voldaan wordt aan de gestelde ARBO-eisen. 

 

De OfficePOD is ontworpen vanuit de volgende uitgangspunten:

1. Een compleet voorzien kantoor creëren met minimaal de standaard kantoorvoorzieningen geïntegreerd en waarin voldaan wordt aan geldende wetten en regels;

2. Een omgeving creëren waarin wordt uitgedaagd om productief te werken;

3. Een product creëren welke medewerkers in hun tuin willen hebben en waar ze trots op kunnen zijn;

4. Een product creëren welke de minst mogelijke negatieve invloed heeft op het milieu, zowel bij fabricage als bij gebruik.

 

Geen onaangename eye-catcher 

Met het design en de relatief kleine afmetingen van 2,1m x 2,1m is de OfficePOD geen onaangename toevoeging in een hoekje van de tuin. De OfficePOD zorgt voor een aangename werkplek in de tuin van de medewerker, waardoor deze ook thuis een eigen plekje heeft om het werk achter zich te laten. Niet alleen is de OfficePOD functioneel, bij het ontwerp is ook rekening gehouden met het milieu. Wat wil je nog meer? 

 

Lees meer over de OfficePOD op www.officepod.co.uk.